Miss Dotie

Tuesday, 19 August 2014

T-Shirt Printing

Assalamualaikum..

Ok,hari ni nak bagi tau,selain dari photography servis, saya juga ada membuat "T-shirt I AM" pada sesiapa yang nak oder,boleh la oder dengan saya.

Saya juga ada membuat tempahan nestum cookies dan conflake madu. Sesuai untuk doorgift sebab cookies ni comel-comel je.. Nanti saya akan update. tq

Sebarang pertanyaan,boleh la hubungi / whatapp saya -Dotie 0179772253-

Wednesday, 6 August 2014

Model ni aku mintak permission dari kakak dan adik aku je. Sebab mase ni aku ada buat job untuk #sufiherbs untuk product collagent dia. So,kakak & adik akulah jadi mangsa untuk produk ni. Makeup pon aku yang makeupkan.Adik aku tu susah sangat nak buat muka,sebab tu gambar dia je yang tak ok...hehe
Konon-konon model je


Untuk produk SUFI HERBS



Tuesday, 5 August 2014

Apa-apa pun diaorang ni memang sempoi sangat. Tak berapa nak malu depan kamera. Tapi kekok bila disuruh berlakun. Jutaan terima kasih kepada wafa & pasangan sebab sudi ambil servis saya yang tak seberapa ni.Btw,congrets to both of you,sehingga bahagia hingga ke JANNAH ,Amin. Pada sesiapa yang berminat untuk ambil package fotografi dari saya boleh hubungi saya Dotie 017-9772253 @ https://www.facebook.com/jannah.pete. Thank You 


Pre wedding Wafa & Adnan


Pre wedding Wafa & Adnan


Pre wedding Wafa & Adnan


Pre wedding Wafa & Adnan


Pre wedding Wafa & Adnan


Pre wedding Wafa & Adnan

Pre wedding Wafa & Adnan

Pre wedding Wafa & Adnan