Miss Dotie

Friday, 19 February 2016

Makeup dah, design dah, OKAY sekarang ni nak tunjuk mini pelamin yang dah berjaya customer request. Ini cuma pelamin yang simple untuk majlis bertunang. Tapi yang ini customer request sesimple habis, taknak crawded. Jadi team AJ Production pun buatlah yang simple untuk si comel ni. Pelamin ni memnag muat untuk dua orang duduk je. Mini pelamin kan. Okay untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi kami di 017 9772253 (AJ Production)


Tanpa Lighting

Dengan Lighting

Makeup untuk event dekat hotel. Thanks Shira sebab percayakan servis dari AJ Production. Kening dia memamg dah siap dicukur. Cuma admin tambahkan warna supaya lebih balance dan nampak sedikit tebal sebab shira ni mukanya bujur dan sedikit tembam, Jadi lebih sesuai kening tu tebal sedikit dari yang dia dah cukur. Kalau admin makeup customer, memang admin tak akan cukur kening customer. Admin menggunakan teknik gam. Teknik gam yang betul akan nampak lebih kemas sebenarnya.

Dari pandangan depan

Dari pandangan tepi

Yang nampak macam peluh tu actually, sebenarnya baru lepas sprey muka untuk makeup tahan lebih lama. Segala pertanyaan atau tempahan boleh hubungi kami di 017-9772253 (AJ Production)
Assalamualaikum,
Hari ni nak share sikit pasal design. AJ Production bukan je ade buat make-up service dan photography. AJ Production juga ada membuat service untuk design. Apa-apa jenis design pun kami ambik. Yang terbaru sorang akak ni menjalankan perniagaan roti jala, jadi dia hire AJ untuk membuat satu design name card untuk company dia.

Contoh namecard single side

Terima kasih untuk kak putri dan husband sebab percayakan servis dari kami. Katanya akan repeat oder lagi. Untuk promotion ads pulak. Jadi bagi sesiapa yang berminat nak buat design tak kisahla apa-apa jenis design pun, bolehkan email atau contact kami di 017-9772253 / 011-12969093 (AJ Production)


Yang ini pula AJ buat satu design bunting untuk majlis perkahwinan rostam+maizan. Design ini adalah gabungan dari idea AJ dan juga customer ini sendiri. Jangan risau, apa-apa design yang anda inginkan, kami akan sentiasa follow up bertujuan untuk memuaskan hati semua customer kami.

Contoh bunting untuk majlis perkahwinan

Sunday, 14 February 2016

Hari ni sis dapat job dari student. Makeup untuk konvo, just simple tak berat.

Si kecil manis
Sebelum

Selepas


Untuk adik ni, sis tak apply foundation tebal-tebal sebab muka dia dah licin, cuma ada parut-parut jerawat je. Senang keje aih,simple and nice :)


Ini pulak customer ke-2 kacik comel jugak orangnya.
Tapi gambar sebelum lupa pulak nak shoot. Muka adik ni banyak jerawat dekat bahagian pipi,jadi sis gunakan conclear + foundation

Monday, 21 September 2015


Natural Makeup Untuk Tunang

Natural Makeup without fake eyelash
Makeup Pengapit

Sunday, 23 August 2015