Miss Dotie

Sunday, 14 February 2016

Hari ni sis dapat job dari student. Makeup untuk konvo, just simple tak berat.

Si kecil manis
Sebelum

Selepas


Untuk adik ni, sis tak apply foundation tebal-tebal sebab muka dia dah licin, cuma ada parut-parut jerawat je. Senang keje aih,simple and nice :)


Ini pulak customer ke-2 kacik comel jugak orangnya.
Tapi gambar sebelum lupa pulak nak shoot. Muka adik ni banyak jerawat dekat bahagian pipi,jadi sis gunakan conclear + foundation

No comments: