Miss Dotie

Friday, 19 February 2016

Makeup dah, design dah, OKAY sekarang ni nak tunjuk mini pelamin yang dah berjaya customer request. Ini cuma pelamin yang simple untuk majlis bertunang. Tapi yang ini customer request sesimple habis, taknak crawded. Jadi team AJ Production pun buatlah yang simple untuk si comel ni. Pelamin ni memnag muat untuk dua orang duduk je. Mini pelamin kan. Okay untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi kami di 017 9772253 (AJ Production)


Tanpa Lighting

Dengan Lighting

No comments: